vrijdag 1 oktober 2010

Update oktober

Ik schrik ervan dat mijn vorige bericht al van 2 weken geleden is.....

Ondertussen staan de jurken van Misha Lulu op de site en wachten we nog steeds op de rest.
De rest van Toni Tierney staat bij de TnT die het papierwerk nog in orde moeten maken, daar kreeg ik tenminste een brief van. Dus dat zal komende week wel in orde komen.

Indygo..... waar o waar is de zending. Probleem is dat als er verscheept wordt met een nationaal postbedrijf je de zending "kwijt" bent als deze bij de douane aankomt. Dan werkt de T&T code niet meer. En dan begint het wachten. Erg frusterend, zeker omdat ik ook voor deze zending de hoofdprijs betaal en bij DHL weet je dan tenminste zeker dat je binnen 3 dagen de zending in huis hebt. Nu wacht ik er al ruim een maand op.
Baby Gassy Gooma heeft al ineens bericht dat er in oktober wordt geleverd, ja leuk, wanneer in oktober??? en de betaling was al maanden geleden... Nu heb ik daar kleding besteld die erg leuk is voor de december feesten, dus oke.
De kroon spant dan toch Isobella & Chloe, die amper reageren op mailtjes en nu blijkt dat de helft niet te leveren is. Kan gebeuren, maar meldt dat dan, en vertel me het niet pas op het moment dat ik erom vraag (voor de 4e keer ofzo). Misschien is de kleding wel geweldig, maar ik ben toch al op zoek naar een andere leverancier voor de zomer, want op deze manier kan ik niets plannen.

Kritisch, ja, maar dat ben ik ook op mezelf. ik kon van de week een jurk niet leveren omdat ik een verkeerde maat in het systeem had staan. Simpelweg een menselijke fout. Maar o wat vond ik dat vreselijk.

Ik ben een andere programma voor de website aan het testen. Nu ik een half jaar bezig ben, heb ik een beter idee waar mijn site aan moet voldoen. Een belangrijke reden is Ideal, het wil maar niet lukken om dat werkend te krijgen. En zo zijn er nog meer dingen die ik net even anders zou willen zien. Lastig hoor, want de zoekfunctie van deze site vind ik weer zo makkelijk.

 

Voorproefje Babby Gassy Gooma.... waarschijnlijk leverbaar in november!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten