zaterdag 22 oktober 2011

Jelly the Pug

Tot nu toe lukt het wel om elk seizoen met een ander nieuw fris merk te komen. Een paar maanden geleden kwam ik toevallig Jelly the Pug tegen. Mooie modellen met hele frisse, drukke, kleurige stoffen. Perfect voor vrolijke meiden.

Jelly Aspen Puffy Dress

Jelly is begonnen in 2007 in de huiskamer van de ontwerpster die de jurken voor haar eigen kinderen maakte. Ze werd echter zo vaak aangehouden op straat dat ze op bestelling kleding maakte en verkocht en een online shop begon. Tot er op een dag aanvragen van winkels kwamen.

In 2010 met behulp van veel vrienden werd het huidige Jelly the Pug team "geboren" en werden de items beschikbaar voor winkels.Jelly Pink Aspen Dress

De missie van Jelly: To supply high fashion garments at a reasonable price that others shy away from producing due to their complexity in design and construction.


Dresses form Jelly are a little bit Retro and a lot of fun!!

Mijn mening is dat de jurken heel vrolijk zijn, mooie modellen en drukke kleurrijke orginele stoffen. Echt jurken voor kleine/jonge meisjes. Qua stijl en model komt het in de buurt van Servane Barrau, maar dan voor een aangename prijs.

Voor een webwinkel als de onze is het altijd prettig om samen te werken met dit soort bedrijven. Klein en gericht op service, dus goede communicatie!

Ontdek Jelly dit weekend met 20% korting!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten