vrijdag 14 mei 2010

Baby Nay

Eindelijk binnen de bestelling van Baby Nay!!!

Het was weer een feest om de doos uit te mogen pakken!! Het ene leuke fleurige jurkje na het andere kwam tevoorschijn! Omdat ik net ben begonnen en dus geen beurs of zo heb bezocht in Amerika, is het toch een beetje een verrassing wat er elke keer weer uit de pakketten komt. Soms heb je zoals bijv bij Dolly Up al hele mooie foto's van de modellen, maar soms zoals bij Baby Nay zie je alleen tekeningen.

Baby Nay Clothing, gevestigd in Californie, heeft verschillende labels voor baby’s tot de wat grotere kindermaten. Baby Nay kleding is vooruitstrevend, comfortabel en stijlvol. Een grote hit bij zowel de kinderen en hun ouders. Ruches, felgekleurd lint en unieke charmante prints zijn typisch voor Baby Nay items.
Baby Nay kleding wordt grotendeels gefabriceerd in de USA. De meeste items in de collectie zijn vervaardigd uit 100% zacht en comfortabel katoen.
mijn I-tjes lieten zich gewillig fotograferen in de Nay's visie op de petti skirt (naar mijn mening bijzonder geslaagd, zacht en draagbaar)


.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten