vrijdag 16 juli 2010

Winter ......

Ik moet er zelf nog niet aan denken, maar de eerste winterspullen staan al op de site...

Het Nieuw Zeelandse/Australische merk DollCake heeft de primeur!!! Nu is dat niet zo moeilijk omdat onze seizoenen niet gelijk lopen! De kleding van DollCake is echt geweldig!! Apart, van goede kwaliteit, aparte details en ook nog eens heerlijke comfortabel! We hebben slechts enkele stuks kunnen inkopen en op is op!!
Wat kunnen jullie verder nog verwachten de komende maanden .....
Onderweg is momenteel de wintercollectie van Indygo Artwear en het eerste gedeelte van Rare Editions en Little Mass. Daarnaast hebben we ingekocht bij Baby Gassy Gooma, Isobella & Chloe, Misha Lulu en Toni Tierney. De levertijden zijn nogal verschillend.
Er missen natuurlijk namen van merken die nu wel op de site voorkomen... Deux par Deux is er een van, ik heb al eerder geschreven dat ik dit merk niet meer heb ingekocht omdat het ook dit seizoen in reguliere winkels te koop zal zijn. Daarnaast is het een heel groot merk met enorm veel artikelen, niet alleen de jurken en rokken. De kwaliteit en draagbaarheid is geweldig, maar ik mis een stukje exclusiviteit.. en heb gekozen voor nieuwe merken.
Een ander is Baby Nay, simpelweg omdat ik de wintercollectie niet zag als verkoopbaar in Nederland.... Te zonnig. Tja het is nu eenmaal een merk uit Californie... Ik wacht geduldig af tot de nieuwe zomercollectie want de huidige zomercollectie vind ik zelf ook nog steeds helemaal top!!
Mish Mish is niet zo populair onder jullie en ook daarvoor geldt dat ik de wintercollectie niet zo bijzonder vond, en ik vond dan bijv de bijzondere jurken van Toni Tierney leuker!
Sugarloaf, daar kon ik nog alleen een monstercollectie van krijgen (hahaha Engelse bedrijven zijn wat minder flexibel dan  hun Amerikaanse collega's en dan loop ik dus een seizoen achter). Daarnaast zijn de jurken erg leuk en mooi gemaakt, maar dan kies ik toch voor Rare Editions omdat dat gewoonweg beter geprijsd is en vele malen populairder.
Helaas is de Caterpillar Dress van Red Thread Design geen doorslaand succes en heb ik deze dus ook niet bijbesteld. Jammer, ik vind ze zelf fantastisch en daarnaast vond ik Red Thread Design een heel leuke onderneming!! Kijk maar eens op hun site /http://www.redthreaddesign.ca/

En dan Bonny Billy..... ik krijg pas de collectie te zien rond half augustus. Voordeel is dat ze dan wel direct kunnen leveren. Maar .... ik heb al een paar modellen gezien ( ze zijn echt wel aardig die Chinezen) enne ik vond ze niet zo leuk. Hopelijk komen er nog wat hippere modellen langs in Augustus, en anders dan moeten we wachten op de zomercollectie, want die modellen zijn dus wel leuk.

Afijn onderweg van Little Mass zijn de volgende jurken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten