vrijdag 2 juli 2010

Vakantietijd

Nog een paar uurtjes en dan begint hier de zomervakantie, of in elk geval de schoolvakantie. Voor werkende mama's misschien nog een wel drukkere periode dan gedurende het normale schooljaar. Maar we zien nu dan ook eindelijk de zon en dat geeft ook weer een positieve boost!!

Misschien door de zon, of de kinderbijslag, maar hier bij Iki Dress is het sinds de laatste braderie heerlijk druk!! Voor mij als groentje in de wondere wereld van de meidenwebshops is het nog niet zo duidelijk wat de drukke en minder drukke periodes zijn. Op dit moment dalen de stapels van Bonny Billy en Rare Editions enorm. Dit zijn met afstand de populaire merken op dit moment.

Op de Braderieen doet ook Indygo Artwear het erg goed. Mijn vermoeden is dus dat deze geweldige kleren het wat minder goed doen voor verkoop op foto's. Maar we blijven volharden. De kleren zijn namelijk echt super.

De meeste kleren zijn nu behoorlijk afgeprijsd. Daarnaast gaan we door met weekaanbiedingen dit zijn echte stuntprijzen die 1 week geldig blijven.
Deze week de Mish Mish zomerjurken, weer een geweldige set van Misha Lulu. Een model van Deux par Deux en een jurk van Indygo Artwear.

Ik ben bijna klaar met het bestellen van de wintercollectie. Alleen Bonny Billy is nog een vraagteken. De collectie komt pas in Augustus, dan dan weten we meer.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten