vrijdag 3 september 2010

Nieuw - Bonnie Jean

Nieuw bij Iki Dress het Amerikaanse merk Bonnie Jean. Niet geheel uniek in Nederland. Ik ken toch wel 3 andere webshops die ook elk een gedeelte van de collectie verkoopt. Nu heeft Bonnie Jean een hele uitgebreide collectie en hebben wij ook gekeken naar de minder feestelijke jurken en een aantal jurken voor alle dag aangeschaft. Ook juist in de grotere maten die vaak ondervertegenwoordigd zijn.

Bonnie Jean is onderdeel van Gerson&Gerson Inc, een familie bedrijf wat is opgericht in 1935. Vanaf 1970 worden de jurken onder het label Bonnie Jean verkocht in de Amerikaanse warenhuizen. Het label groeide hard in de traditionele, middensegment markt.


Bonnie Jean kleding is smaakvol, passend bij de leeftijd van het kind en meisjesachtig!!
Al die tijd is men trouw gebleven aan Max Gerson’s basis filosofie:

"Make the best product possible, never sacrifice quality, and maintain affordable prices."


Deze 2 modellen zijn verkrijgbaar in de maten 128 - 164. Ze zijn van wat dikkere stretch stof. De prijzen zijn ook aantrekkelijk. De stippenjurk is 27,50 en de grijze jurk 32,50.
Deze 2 jurken zijn voor de kleinere maten. De Fuchsia jurk is verkrijgbaar in de maten 92-104 en is 29,95. De jurk met het geblokte strokenrokje is verkrijgbaar in de maten 92-122 en is 27,50
Zoals bij de meeste van onze artikelen hebben we slechts 1 a 2 stuks per maat!!! Dus op is op!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten