vrijdag 28 januari 2011

Tralala Inc -

The French have a saying when they see great fashion, “Tres Chic”.


Anastasia Daquembronne Backstrand groeide op in Frankrijk en kreeg de liefde voor vintage, antiek en design met de paplepel ingegoten. Samen met haar ouders struinde ze de Franse antiek markten af en groeide ze op in een huis vol met schilderijen, rococo meubels en oud aardewerk. Een wereld vol fantasie. Ze volgde een mode-opleiding in Parijs, waar haar liefde voor kinderkleding begon. Na haar afstuderen volgde ze haar American Dream en verhuisde in 1996 naar California waar ze in 2003 Tralala Inc. oprichtte.

Tralala is een perfecte combinatie van Franse Vintage met de levendige kleuren van de Amerikaanse spirit. Moeders houden van Tralala omdat de kleding lief, meisjesachtig,creatief, fris maar vooral ‘tres chic’ is.

Alle Tralala artikelen worden gemaakt in the USA, met zorg en oog voor details, en altijd met stijl en comfort in gedachte. Elke collectie is gemaakt van prachtige unieke stoffen die exclusief voor Tralala zijn. Alleen topkwaliteit stoffen van 100% zacht katoen worden gebruikt. De leuke applicaties en details maken elk item verder helemaal af!

De eerste artikelen zijn inmiddels binnen en het was een feest om alles uit te pakken . Zachte stoffen, gedurfde kleuren en printen en mooie modellen. Alles in heerlijk tricot en zonder knopen en ritsen. Wat mij betreft een blijvertje in onze shop!

Tot nu toe was Tralala alleen te koop in Amerika, het Midden Oosten en Japan. Wij zijn supertrots dat wij Tralala kunnen introduceren in Nederland!

Experience “Tres Chic”! Experience Tralala!

Verwacht in de 2e helft van februari deze hele mooie fleurige jurken! Mooie bloemenprint met de karakteristieke Tralala ruches!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten