zaterdag 13 maart 2010

Red Thread Design

Als we het dan toch over bijzonder merken hebben dan ga ik nu in 1 adem verder met Red Thread Design.

Red Thread Design is een studio in Toronto, die is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kinderkleding waarvoor Aziatische en Retro stoffen voor worden gebruikt. Designer Devorah Miller heeft altijd al een zwak gehad voor mooie stoffen en heeft een achtergrond in de studie van de textiel geschiedenis. De adoptie van haar dochter in 2003 was de inspiratie voor de naam Red Thread. Naast de letterlijke betekenis, refereert de naam ook aan een geliefd Chinees spreekwoord: “An invisible red thread connects those who are destined to meet regardless of time, place or circumstance. The thread may stretch or tangle but will never break.”


Kernwoorden zijn comfort, praktisch en FUN. Alle kleding is lokaal gemaakt (Canada). Ontdek de unieke combinatie van fantastisch geprinte stoffen met simpele zeer functionele designs. Iki Dress is heel trots om als eerste in Nederland de Caterpillar Dress aan te kunnen bieden. Deze jurk gaat geen 3 maanden maar 3 jaar mee!!

Deze one-size Caterpillar Dress gaat van een knie-lange jurk bij een 1-jarige, naar een korte jurk bij een 2-jarige naar een kittig tuniekje bij een 3-jarige.

Ik kan niet anders zeggen dat de Caterpillar dress echt geweldig is. Mooi in zijn eenvoud. Een simpel model, maar uitgevoerd in de meest geweldige stoffen. Ik ben er trots op dat ik de eerste mag zijn die deze items in Nederland mag gaan verkopen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten